DOMING je specijalizovani lanac trgovinskih radnji za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju, sanitarne i druge opreme koja se koristi u savremenom projektovanju i izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih vrsta objekata.

Od 1995. DOMING je okupljao tim skromnih, kreativnih ljudi, koji su nastojali da uče jedni od drugih, ne plašeći se da razmišljaju drugačije. Svoju poziciju na tržištu gradili smo pažljivo i posvećeno, dozvoljavajući da nas greške menjaju, neodustajući od svoje vizije. Od 2008. DOMING je član Romstal Grupe prisutne u još četri zemlje Evrope, a DOMING tim čini 120 profesionalaca zaposlenih u 13 prodajno-logističkih centara.

Već dvadeset godina, DOMING zastupa odabrane svetske i domaće specijalizovane proizvođače instalacione opreme (DAB Pumps, Riello, Danfoss, Bosch, Megal, Slovarm, Caleffi, Fondital, Grundfos, Insa, Stiebel Eltron, Toro, Valrom, Valplast, Isaflex, Bonomini, Bianchi, Herz, Lazzarini, Radijator Inženjering, Galetti, Geberit, Banninger, Rothenberger, Giacomini, Ekopan Plus, Termoinvest, Termotechnik, Viega, Tim Izolirka, IMI, Alfa Plam, Viadrus, Cini, Alfa Plam, Heimeier, Ferrero, Tesa, IMP Pumps, Salus, Vicari, Elbi, First, Firat, Oteraccordi, AZ Pokorny…) tako da svojim potrošačima može da ponudi pouzdane, kvalitetne i funkcionalne proizvode koji korisnicima pružaju komforna, savremena i inovativna rešenja koja zadovoljavalju zahteve i standarde moderne izgradnje. Tim profesionalnih inženjera i prodavaca posvećen je pružanju vrhunske usluge koja zadovoljava najviše zahteve u pogledu izbora optimalne opreme, podrške prilikom projektovanja i ugradnje instalacione opreme. Naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde u pogledu tehnologije, kvaliteta i performansi i poseduju potrebne evropske i domaće sertifikate.

DOMING garantuje za prozvode iz svog asortimana, a servisna mreža pruža punu podršku od puštanja u rad do intervencija u garantnom i vangarantnom roku uz obezbeđene rezervne delove. Za Vaš projekat možemo da Vam preporučimo profesionalne instalatere za montažu. DOMING prodavnice sa veoma širokim asortimanom proizvoda od preko 12,000 artikala i sopstvenim razvozom pružaju na raspolaganje celokupnu infrastrukturu svojim kupcima tako da na jednom mestu možete pronaći kompletno rešenje za potrebe grejanja, vodovoda i kanalizacije, klimatizacije poštujući savremene zahteve energetske efikasnosti i ekološko - zdravstvene prihvatljivosti, a u domenu sanitarne keramike i kupatiske opreme, možete izabrati funkcionalne proizvode modernog dizajna evropskog kvaliteta. Kompletna rešenja za Vašu udobnost!

az bir belform bonomini bossini diplon eurotermo fermeskop firatboru geberit gedy gel grohe irritec kludi kuzu frankishe oli kolo toro valplast valrom valsir viega