EUROTERM Prilep
Makedonija

Blue Selective

SOLARNI PANEL

P=2.49 kvm; Papsorbera=2.32kvm
BlueTecSelective visoko selektivna povr. 0.2mm
sa bakarnim cevima 8x0.5mm, kaljeno staklo.
Priključak: 22x0.8mm Pmax=10bar,
2149x1159x90mm
V=1.7L
Efikasnost absorbera: 95%
Garancija: 10 godina

Šifra Kod proizvođača Naziv MP cena R Poruči
47ET1000 10001 SOLARNA ĆELIJA Blue Selective ESK 2.5-SB (2.5kvm) EUROTERM 60.694,00 ^
Odustani od poručivanja
X
<
Nazad na proizvode

Treba ti jos nešto?

Poruči

Dovrši poručivanje

Solarni panel Euroterm ESK 2.5

Savremeni proizvod izrađen od kvalitetnih materijala koji omogućavaju dugu eksploataciju u različitim vremenskim uslovima. Upotrebljava se u solarnim instalacijama za dobijanje sanitarne tople vode kao i dopunu sistemima u centralnom grejanju. Za individualne objekte sunčeva energija pokriva u proseku do 85% potreba za sanitarnom toplom vodom u toku godine. Zračenje Sunca na apsorberu se trasformiše u toplotu i putem cirkulacione solarne pumpe transportuje u cevni izmenjivački snop gde se tako proizvedena energija predaje sanitarnoj vodi.                                                                                                                               

Proizvodnja solarnih kolektora u EUROTERMU je pod strogom kontrolom kvaliteta, kako bi se postigle željene visoke performanse. U kolektore je ugrađena selektivna bakarna folija, proizvod BLUTEC tip ETA PLUS koja je ultrasonično zavarena za bakarni kolektorski ram u "U" ili "H" varijanti. Kolektorski ram od bakarnih cevi dobijen je zavarivanjem TIG postupkom i testiran na 15 bara komprimovanog vazduha, potopljen u vodenom rastvoru.

Konstrukcija kolektora izrađena je od visoko kvalitetnog aluminijuma ALMgSi 0.5 F 22. Transparent čini solarno kaljeno staklo debljine 4mm koje je visoko izdržljivo sa niskim sadržajem gvožđa i olova čime se postiže velika propustljivost sunčevih zraka. Izolacija se sastoji od mineralne vune 50 kg/m3 gustine sa crnom laminantnom presvlakom debljin 40mm.

 

 

EUROTERM je izgradio svoju reputaciju na osnovi kvaliteta. Činjenica da je Euroterm prvi proizvodjač sunčanih kolektora sa FULL PLATE ultrasonocnom tehnologijom u bivšoj Jugoslaviji još veći je motiv za stalnim razvojem sto za cilj ima dobijanje superiornog proizvoda na tržištu sa prepoznatljivim karakteristikama.  Stručnim radom i zalaganjem Euroterm proizvodu su sertifikovani prema ISO  9001  i  SOLAR KEYMARK E DIN koji su jedna garancija za uspesan nastup na najzahtevnija tržišta u Evropi i Svetu. 

Prednosti solarnog panela Euroterm su izvanredno duga eksploatacija i konstantne radne karakteristike, permanentno visoki solarni učinak i visok procenat uloženih sredstava, atraktivan i prijatan dizajn, kao i laka i brza montaža.  Potrebno je istaći da su solarni kolektori potpuno ekološki proizvodi koji koriste čistu i potpuno besplatnu energiju Sunca te da u procesu eksploatacije imaju nultu emisiju Co2 u atmosferu sto doprinosi očuvanju životne sredine sto u vremenu u kome živimo predstavlja imperativ!