Ecovent

Prodajni asortiman ventilator konvektora dopunjen je kvalitetnim uređajem nove generacije. Predstavljamo Vam parapetni ventilator konvektor za dvocevni sistem grejanja i hlađenja sa vertikalnim protokom vazduha serije ECOVENT.

Prednosti ventilator konvektora Ecovent

  • Atraktivan dizajn
  • Ultra tanko kućište koje se lako uklapa u svaki prostor
  • Mogućnost grejanja i hlađenja
  • Kao izvori toplote mogu se koristiti svi standardni kao i obnovljivi izvori energije
  • Moguća regulacija temperature
  • Moguća regulacija vlažnosti vazduha
  • Smanjen nivo buke
  • Montaža na pod bez dodatnog pribora

Zahvaljujući atraktivnom dizajnu, ultra tankom kućištu i materijalima od kojih je izrađen, lako se uklapa u svaki prostor čiju temperaturu želimo da kontrolišemo. Bilo da je reč o stambenom ili poslovnom prostoru, ventilator konvektor serije ECOVENT je odgovor na rastuće potrebe i savremene arhitektonske zahteve.

Ventilator konvektor 1,87/4,17

Ecovent

MP cena 28.109,00

sa popustom 16% 23.611,56

Konvektori sa ventilatorom ili fan coil uređaji se sastoje od vodenog izmenjivača i ventilatora. U zavisnosti od toga da li kroz izmenjivač prolazi topla ili hladna voda oni greju ili hlade. Kao izvori toplote mogu se koristiti svi standardni kao i obnovljivi izvori energije. Sam uređaj odnosno temeraturu vazduha u prostoru možemo kontrolisati sa vazdušne strane putem odgovarajućeg termostata ili sa vodene strane regulacijom temperature vode u izmenjivaču. Pored regulacije temperature upotreba ventilator konvektora nam omogućava i regulaciju relativne vlažnosti vazduha u prostoru pa ga u nekim slučajevima možemo koristiti i za odvlaživanje prostora.

Ecovent modeli se izrađuju sa trobrzinskim motorom koji pokreće centrifugalni ventilator sa zakrivljenim lopaticama čime se obezbeđuje smanjen nivo buke. Usis vazduha je sa prednje strane što omogućava njegovu nesmetanu montažu na pod bez nogica kao dodatnog pribora.

Hidraulični priključci standardno su postavljeni sa leve strane uređaja, ali se na zahtev kupca fabrički mogu naći i sa desne strane.

Raspon grejnih kapaciteta kod ove serije se kreće od 3,13 do 10,28 kw dok je totalni rashlni učinak prema Eurovent performansama u rasponu od 1,59 do 4,85 kw.

U zavisnosti od potreba kupca ventilator konvektor serije ECOVENT je spojiv na termostate za zidnu kao i za montažu na samom uređaju.

Svi modeli se isporučuju u kartonskoj ambalaži sa uputsvom za upotrebu i garancijom.

Izrađen prema važećim evropskim standardima i direktivama ventilator konvektor serije ECOVENT ispunjava sve zahteve u pogledu komfora, uštede energije i ekologije.

*Zadržavamo pravo izmene cena.