Izmena režima rada centralnog skladišta Šimanovci sa klijentima

Doming -  Simanovic rezim rada

Poštovani Partneri i Klijenti,

U vezi sa preventivnim merama u cilju zaštite zaposlenih i klijenata od širenja virusa COVID-19 centralno skladište Šimanovci će privremeno izmeniti režim rada sa klijentima, a u cilju smanjenja direktnog fizičkog kontakta i mogućnosti za širenje virusa.

Centralno skladište Šimanovci će otpremati robu filijalama DOMING i klijentima prema uobičajenom planu, kada je u pitanju fakturisana roba u roku od 24 časa u Beogradu odnosno 48 sati kada su u pitanju filijale,
a brze, hitne i manje isporuke će se obavljati preko filijale Ledine kao privremene logističke platforme. U slučaju hitnih i manjih isporuka preko filijale Ledine, garantujemo isporuku u roku do 4 časa nakon prijema porudžbine.

Preuzimanje robe od strane klijenata u Šimanovcima se izmešta u filijalu Ledine, a skladište Šimanovci time privremeno ograničava pristup eksternim subjektima.

DOMING - Ledine
Ledine, Surčinska 10g
Tel: (011) 4144-558
Radno vreme:
radnim danima 08.00 - 13.00

U cilju blagovremene i tačne pripreme i isporuke robe, savetujemo da se Vaše porudžbine šalju preko internet sajta www.doming.rs koristeći uputstva za izradu korpe ili putem e-maila specifikacije@doming.rs ili telefonom na broj call centra 011/2580-100, Šimanovci 011/2589-518, 064/849-2682.

Sve druge prodavnice DOMING-a rade ponedeljak petak od 8.00h do 13.00h

Takođe, u pogledu smanjenja rizika širenja virusa, a u skladu sa preporukama za smanjenje fizičkog kontakta, savetujemo Vam da koristite elektronsku poštu, internet stranicu i telefon kao način za dostavljanje porudžbina, a mi ćemo uložiti napor da Vam pružimo bolju uslugu nego uobičajeno.

Vaš DOMING tim.

Doming -  uputstvo za sprecavanje sirenja virusa