Multi split sistemi DC inverter Midea

 

MULTI SPLIT SISTEMI DC INVERTER MIDEA

OPŠTE INFORMACIJE

Asortiman multi split sistema proizvođača Midea je idealno rešenje za efikasnu klimatizaciju 2, 3, 4 ili 5 zona uz pomoć samo jedne spoljašnje jedinice. Na spoljašnju jedinicu je moguće povezati niz unutrašnjih jedinica različitog kapaciteta u zavisnosti od opterećenja i potrebama odnosno navikama korisnika.

Na ovaj način sve unutrašnje jedinice mogu biti individualno kontrolisane pomoću daljinskog ili zidnog kontrolera.

Zahvaljujući DC INVERTER tehnologiji multi split uređaji imaju veću efikasnost u poređenju sa tradicionalnim uređajima, duži vek trajanja, eliminišu fluktuacije opterećenja što ih čini tišim pri radu i ekonomičnijim u pogledu potrošnje električne energije. Multi split uređaji sa DC INVERTER tehnologijom rade nesmetano čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

KOMERCIJALNA STRATEGIJA

Proširenje game klimatizacione opreme i promovisanje ekološkog proizvoda kao uređaja za individualne/privatne ili komercijalne prostore sa namenom za celogodišnju eksploataciju, za rashlađivanje prostora ali i za grejanje, čak i u hladnim vremenskim uslovima.

Osim ekološkog aspekta, važno je istaći i enegretsku efikasnost uređaja što za posledicu ima manje troškove potrošnje električne energije.

TEHNIČKI PODACI

 

LOGISTIČKI PODACI

Rok isporuke: SA LAGERA

Politika nabavke: redovno držanje na zalihama

Rezervni delovi: obezbeđuje uvoznik

Garantni rok: 2 godine.

Više o proizvodu MULTISPLIT SPOLJNA jedinica

Više o proizvodu MULTISPLIT UNUTRAŠNJE JEDINICE