TESY AKCIJSKI POPUST

Od 15.11.2022. do 15.12. 2022. akcijski popust na  maloprodajne cene - ConvEco elektro konvektora CN 04 MIS F (500-300w) i BiLight emajliranih vertikalnih bojlera sa spoljnom regulacijom 50 i 80L

 

 

 

 

Električni konvektori  ConvEco CN04 MIS F

su konvektori nove generacije namenjeni zagrevanju zatvorenih prostorija, tako što se postavljaju na nožice u prostoru ili se pričvršćuju na zid (uglavnom ispod prozora).

Konvektori su opremljeni mehaničkim termostatom koji uključuje i isključuje konvektor u zavisnosti od postignute temperature vazduha u prostoriji.

TESY CN04 MIS su jednostavna i elegantna rešenja za potrebe zagrevanja manjih stanova, vikendica i drugih prostora ili dogrevanje u predsezoni i u sezoni.

Ovi uređaju ne sadrže ventilator, već se prirodnim strujanjem vazduha (odozdo ka gore) obezbeđuje razmena toplote tako da su veoma tihi i pogodni čak i za spavaće sobe.

Ove uređaje ne treba pokrivati peškirima ili drugim tekstilnim proizvodima niti nad njima sušiti veš ili slično, jer se time sprečava prirodno strujanje.

 

 

 

BiLight emajlirani, vertikalni bojleri

Bojleri serije BiLight izrađeni su u skladu sa najvišim evropskim standardima bezbednosti i kvaliteta. 

Visoko tehnološki metod plazma zavarivanja bez dodatnog materijala s veoma niskim termičkim uticajem na osnovni metal.

INSUTECH je specijalno razvijena tehnologija za izolaciju visoke efikasnosti.

Crystal Tech je nov premaz  emajlom  kazana za vodu  svih bojlera TESY. Njegovom primenom se postiže dodatna preciznost u ravnomernoj raspodeli debljine i bolja adhezija sa metalom, čime se osiguravа veća otpornost  bojlera.

 

Za više informacija možete pozvati Doming call centar: 011 25 80 100 ili svratite do najbližeg Doming prodajnog objekta

Akcijski popust važi od 15.11. do 15.12.2022. ili do isteka zaliha.