Gotova rešenja za prečišćavanje vode

Prečišćavanje vode

Kompanija Ecosoft osnovana je 1991. u Ukrajini, i jedan je od lidera u tehnologiji tretiranja vode. Moto kompanije glasi “naša voda”, a filteri za tretiranje vode izrađeni su tako da efikasno zadržavaju nečistoće što za rezultat ima kvalitetnu pijaću vodu.

Široku gamu filtera viskog kvaliteta čine filteri za prečišćavanje vode u domaćinstvu, i filteri za upotrebu u industriji. Jednostavni za upotrebu Ecosoft sistemi za prečišćavanje vode učiniće Vaš svakodnevni život ugodnijim i sa puno više komfora.

Ecosoft sistemi

Ecosoft sistemi za inverznu osmozu imaju mnogo prednosti. Ekološki su prihvatljivi jer ne proizvode i ne koriste štetne hemikalije u toku procesa. Pored toga, ovim sistemima je potrebna minimalna količina snage za rad. Sistemi sa inverznom osmozom dobro su se pokazali i za filtriranje vode u stanovima, zbog svojih malih dimenzija.

Ukus prečišćene vode je još jedna prednost ovih sistema. Inverznom osmozom uklanjaju se rastvoreni minerali i ostali zagađivači koji mogu uzrokovati neprijatan miris, loš ukus ili davati neobičnu boju. Uklanjanje razloženih minerala, metala, i ostalih čestica korisno je za instalaciju. Ne postoji ništa što može dovesti do korozije cevi ili stvaranja naslaga.

Inverzna osmoza ili hiperfiltriranje je proces uklanjanja nečistoća iz vode njihovim provođenjem kroz poroznu membrane.

Rezultat procesa je čista voda sigurna za ljudsku upotrebu. Proces se koristi i za prečišćavanje kišnice, podzemnih voda i ostalih tečnosti.

  1. Uklanjanje nečistoće.
  2. Koristi za desalinizaciju vode.
  3. Sprečava bolesti uzrokovane patogenim mikroorganizmima.
BOB
Voda
ČISTA VODA
TO JE BEZBEDNOST
VAŠE PORODICE