Tehničke konsultacije

Znamo da su uvođenje grejanja, klimatizacija, vodovodna ili kanalizaciona instalacija velika investicija za Vaš dom, zato smo odlučili da Vam olakšamo proces. Naši stručnjaci će Vas sprovesti kroz svaki korak i dati Vam savete kako da izaberete najbolje rešenje za vašu kuću, stan ili poslovni objekat, uz visok kvalitet i pouzdanost.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice u vezi sa procesom uvođenja grejanja, naši inženjeri će biti tu da Vam pruže podršku i odgovore na sva vaša pitanja. Naša tehnička podrška će Vam pružiti preciznu specifikaciju materijala i opreme, kao i preporuke za partnere koji će izvoditi radove.

Nakon što popunite upitnik sa Vašim podacima, naš tim će Vas kontaktirati, razgovaraćemo o Vašim zahtevima, potrebama i dati vam sve informacije o opcijama koje su Vam na raspolagnju. Takođe, ukoliko je potrebno, naši inženjeri će izaći na teren kako bi procenili situaciju i predložili najbolje rešenje za Vaš dom.

Sve u svemu, želimo da Vaše iskustvo uvođenja grejanja bude što jednostavnije i prijatnije, uz maksimalnu uštedu vremena i novca. Zato se opredelite za Doming i prepustite se stručnjacima koji brinu o vašem domu jednako kao i Vi!

Ovde se možete detaljnije informisati o saglasnosti za korišćenje ličnih podataka.