Tesy električni konvektor

Električni konvektor za grejanje namenjen za montažu na zid.

Projektovan je za brzu razmenu temeprature i cirkulaciju vazduha u prostoriji, odnosno za brzo uspostavljanje željene temerature vazduha u prostoru.

Sadrži cevni izmenjivač od inoksa sa aluminijumskim rešetkama. Preporučuje se za grejanje stambenih objekata, kancelarija, hotela, prodavnica, restorana, studentskih domova, staklenika i plastenika itd.

TESY CN 04 MIS

Poručite proizvod

Opremljen je prekidačem sa svetlećim indikatorom, sigurnosnim termostatom i funkcijom zaštite protiv smrzavanja. ON/OFF prekidač i termostat temperature sa regulatorom omogućavaju korisniku lakše rukovanje uređajem i povećan komfor.

Poštujući preporuke proizvodjača ovaj električni konvektor možemo koristiti i kao grejno telo u kupatilima.

Električni konvektor je savremeni uređaj koji predstavlja komforan način za grejanje prostorije koji je svakome na raspolaganju jer kao izvor koristi električnu energiju. Nema potrebe za priključcima na gas ili dodatnim elementima na instalciji. Dovoljno je montirati ga na zid na visini koja odgovara korisniku i uživati u komforu koji nam pruža.

Može biti adekvatna zamena za radijatore kojima nedostaje estetski aspekat. Konvektor funkcioniše na principu prirodne konvekcije vazduha koji se prolaskom kroz uređaj brzo zagreva i obezbeđuje potreban komfor u prostoru. U poređenju sa radijatorskim sisitemom grejanja obezbeđuje brze zagrevanje i nema gubitaka u transmisiji.

 

Jednostavan dizajn omogućava značajnu uštedu prostora. Konvektor se može montirati na željenu visinu kako ne bi smetao i zauzimao prostor. Posebnu namenu nalazi u prostorijama gde ne postoji sistem grejanja, a gde je potrebno obezbediti određeni toplotni komfor.

Konvektor je opremeljen termostatom koji omogućava podešavanje i kontrolu temperature u prostoriji. Na taj način možemo sprečiti rasipanje energije koliko god puta je potrebno, kako bi izbegli visoke troškove električne energije. Konvektor ima i funkciju protiv smrzavanja koja ga štiti u veoma hladnim periodima. Kada nam nije potrebna toplota, na primer kada nismo u prostoriji, možemo smanjiti toplotnu potrošnju na minimum, a da proizvod ne trpi oštećenja uzrokovana hladnoćom.

 

Tehničke karakteristike: TESY CN 04 ConvEco

Naziv proizvoda Мaksimalna snaga Za prostorije do Grejana površina
CN04 050 MIS F 500 W 10-15 m³ 4-6 m²
CN04 100 MIS F 1000 W 20-30 m³ 8-12 m²
CN04 150 MIS F 1500 W 30-45 m³ 12-18 m²
CN04 200 MIS F 2000 W 40-60 m³ 16-24 m²
CN04 250 MIS F 2500 W 50-70 m³ 20-28 m²
CN04 300 MIS F 3000 W 60-80 m³ 24-32 m²

 

Uputstvo za upotrebu i održavanje