O nama

o nama doming

DOMING je specijalizovani lanac trgovinskih radnji za promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju, sanitarne i druge opreme koja se koristi u savremenom projektovanju i izgradnji stambenih, poslovnih, industrijskih i drugih vrsta objekata.

Od 1995. DOMING je okupljao tim skromnih, kreativnih ljudi, koji su nastojali da uče jedni od drugih, ne plašeći se da razmišljaju drugačije. Svoju poziciju na tržištu gradili smo pažljivo i posvećeno, dozvoljavajući da nas greške menjaju, neodustajući od svoje vizije. Od 2008. DOMING je član Romstal Grupe prisutne u još četri zemlje Evrope, a DOMING tim čini 120 profesionalaca zaposlenih u 13 prodajno-logističkih centara.

DOMING garantuje za prozvode iz svog asortimana, a servisna mreža pruža punu podršku od puštanja u rad do intervencija u garantnom i vangarantnom roku uz obezbeđene rezervne delove. Za Vaš projekat možemo da Vam preporučimo profesionalne instalatere za montažu.

DOMING prodavnice sa veoma širokim asortimanom proizvoda od preko 12,000 artikala i sopstvenim razvozom pružaju na raspolaganje celokupnu infrastrukturu svojim kupcima tako da na jednom mestu možete pronaći kompletno rešenje za potrebe grejanja, vodovoda i kanalizacije, klimatizacije poštujući savremene zahteve energetske efikasnosti i ekološko - zdravstvene prihvatljivosti, a u domenu sanitarne keramike i kupatiske opreme, možete izabrati funkcionalne proizvode modernog dizajna evropskog kvaliteta. Kompletna rešenja za Vašu udobnost!