CLIVET - toplotne pumpe

U koliko ste u potrazi za  sigurnim, pouzdanim i ekološkim izvorom energije za grejanje vašeg doma CLIVET i Doming imaju rešenje za vas. Predstavljamo Vam toplotne pumpe vazduh voda u monoblok i split varijanti koje predstavljaju odgovor na sve vaše potrebe za grejanjem/hlađenjem objekta. 

 

SPHERA EVO 2.0 BOX i Edge EVO 2.0 EXC

 

SPHERA EVO 2.0 BOX

predstavlja pouzdan i ekološki izvor energije za grejanje Vašeg stambenog objekta. Sa ugrađenim inverterskim kompresorom, frekventno vođenim ventilatorima i elektronskom cirkulacionom pumpom ovaj model obezbeđuje tihi rad, malu potrošnju energije i postiže visok koeficijent energetske efikasnosti. Ova toplotna pumpa može pokriti potrebe grejanja/hlađenja prostora do 200 m² sa mogućnošću proširenja i integracije u kaskadu do 6 jedinica istih snaga, čime se pokrivaju potrebe za grejanjem/hlađenjem kako većih stambenih tako i obejkata industrijske namene. Takođe, u uslovima oštre zime može nesmetano proizvoditi toplu vodu za vaš sistem grejanja od +60°C čak i pri niskim spoljnim temperaturama od -15°C.

Sa kontrolerom sa integrisanim Wi-Fi prijemnikom, mogućnost upravljanja toplotnom pumpom na daljinu preko besplatne MSmartLife aplikacije daje vam pun komfor korišćenja. Možete odabrati unutrašnju BOX jedinicu ili TOWER jedinicu u zavisnoti od svojih potreba, a Clivet nudi i veliki izbor dodatne opreme koji olakšavaju korišćenje i pojednostavnuju  instalaciju.

 

Edge EVO 2.0 EXC

je serija toplotnih pumpi vazduh-voda u monoblok varijanti, sa ugrađenim inverterskim kompresorom, frekventno vođenim ventilatorima i elektronskom cirkulacionom pumpom, a namenjena je za grejanje, hlađenje i pripremu tople sanitarne vode u domaćinstvima.

Kompletan uređaj se nalazi van objekta, što omogućava uštedu prostora i pojednostavljuje ugradnju toplotne pumpe. Ova toplotna pumpa odlikuje se niskim nivoom buke, malom potrošnjom energije, visokim koeficijentom energetske efikasnosti i stabilnim radom.

Najbolje se kombinuje sa nisko temperaturnim sistemima grejanja kao što su podno/zidno grejanje ili ventilator konvektori, ali zahvaljujući karakteristici da proizvodi toplu vodu i u uslovima oštre zime, može biti korišćena i u sistemima sa radijatorskim grejanjem. Clivet se postarao da na tržište plasira siguran i pouzdan uređaj koji ispunjava visoke ekološke standarde.