DANFOSS
Danska
TERMOSTATSKA GLAVA

Danfoss Eco™

TERMOSTATSKA GLAVA

- Ušteda do 30% energije za grejanje


- Jednostavna kontrola svakog radijatora u Vašem domu pomoću Bluetooth konekcije


- Jednostavna i brza montaža


- Nizak nivo buke < 30dB


- Mogućnost ručnog podešavanja jednostavnim zaokretanjem točka 

Šifra Kod proizvođača Naziv MP cena R Poruči
1010638 TERMOSTATSKA GLAVA ELEKTRONSKA Eco2 RA&M30 (014G1001) --
X
<
Poruči

Danfoss Eco™ - je pametna radijatorska termostatska glava namenjena kućnim korisnicima. Koristi se za preciznu regulaciju radijatorskog grejanja i to ručno ili daljinski koristeći Bluetooth konekciju sa smartfonom i besplatnom aplikacijom koja postoji za Android i iPhone telefone.

Uređaj je moguće programirati u nedeljnom rasporedu definisanjem 3 različita perioda tokom dana. Termostatska glava poseduje funkciju "Open window" koja reaguje na dramatični pad temperature u prostoriji usled otvorenog prozora i zatvara ventil kako bi smanjila gubitke toplote. Ventil ostaje zatvoren narednih 30min pre nego što se vrati u programirano stanje. Takođe, uređaj poseduje napredni "Adaptive learning" koji mu omogućava da se prilagođava potrebama korisnika u smislu vremena otvaranja ventila i potrebnoj temeraturi. Tu su i programi "Child lock", "Automatic valve exercising", "Software Updates".

glava1

Ko su kupci ovog uređaja?

Pre svega to su korisnici sistema daljiskog grejanja (grejanje na toplanu) koji cenu usluga plaćaju po utrošku (na kalorimetar) jer je upotrebom uređaja data mogućnost kontrole troškova i uštede energije. Kada imate vlastiti kotao uvek postoji mogućnost da na njega postavite termotajmer kojim birate u skladu sa potrebama kada će kotao raditi a kada ne. U slučaju daljinskog grejanja, jasno nema kotla, pa se ovaj vid regulacije prenosi na radijatore. Ušteda korićenjem ovih termostatskih glava ide i do 30%. Ako je prosečan trošak grejanja za stan od 80m2 oko 70.000 rsd/godišnje, korišćenjem uređaja može se uštedeti i do 20.000 rsd što garantuje veoma brz povrat uloženih sredstava u nabavku opreme.

glava2

Četiri jednostavna koraka i spremni ste za savršeni komfor u Vašem domu! 

Montaža je jednostavna, odvija se u četiri koraka i za nju je potrebno 15min. Zajedno sa termo glavom stižu adapteri za DANFOSS RA ventile, kao i za ventile koji koriste M30 navoj za montažu. 

KORAK 1 KORAK 2 KORAK 3 KORAK 4
Demontirajte  staru termostatku glavu sa Vašeg ventila Nađite odgovarajući adapter i montirajte ga na ventil Montirajte Vašu novu Danfoss Eco™ termoglavu i okrećite dok ne čujete "klik" Skinite Danfoss Eco™ Aplikaciju i podesite uređaj

Pogledajte kako  Danfoss Eco™ termoglava funkcioniše: